8mb5ou78lx1tlvrfygmnzdmmoo49lt

A fejlesztem.hu játék és könyv webáruház termékei

A webáruházat 2021-ben, karitatív céllal hoztuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy csakis a gyermekek fejlődését szolgáló magas minőségű fejlesztő játékokat és könyveket kínáljunk a vásárlók számára. Csapatunk minden tagja édesanya vagy édesapa, így tudjuk milyen nehéz a végtelen játék és könyvkínálatból kiválasztani azt, ami valóban hasznos a gyermek számára. Ebben az útvesztőben szeretnénk mi fényként a segítségedre lenni.

Könyvkínálat

A webshopban a magyar könyvkiadók – MóraPagonyKolibriScolar – legjobb és legnépszerűbb, gyerekeknek szóló könyveit és diafilmeket találsz. Legyen szó bármiről, a fejlesztem játék és könyv webáruházban biztosan megtalálod.

Játékkínálat

játék kínálatukban mindent megtalálsz, amire a gyermeked egészséges fejlődéséhez szükségetek lehet csecsemő kortól, óvodás koron át egészen kisiskolás korig. Válogass a különböző termékkategóriák között:

Imádjuk a kreatív játékokat, így óriási választékkal várunk, legyen szó rajzolásrólfestésrőlékszerkészítő szettrőlvasalható gyöngyökről vagy bármilyen egyéb kreatív készletről lányoknak és fiúknak. Webáruházunkban felsorakoztattuk a szülők és gyerekek körében is ismert márkákat és játékgyártókat:

Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, így már a nagyobb gyerekek, kamaszok is megtalálhatják a legjobb könyveket és társasjátékokat a webáruházban. Hogy a szülők se maradjanak ki, a Gémker és a Kensho felnőtt társasjátékaival és kártyajátékok felnőtteknek szánt termékeivel szélesítettük a játékpalettánkat. Érdemes bekukkantanod az Outlet felületünkre is, ahol kifutó termékeket és akciós játékokat találsz kedvezményes áron.

Miért érdemes a fejlesztem webáruházban vásárolni?

Miért más a Fejlesztem.hu webáruház, mint mások? A kérdés jogos, a válasz pedig nagyon különleges. Ahogy azt az elején említettük, célunk egy karitatív webáruház létrehozása volt. A webáruházban vásárló személyeknek, szülőknek, nagyszülőknek, rokonoknak, a vásárlásukon keresztül lehetősége nyílik támogatni a támogatói programhoz csatlakozott bölcsődék, óvodák, iskolák valamelyikét. A vásárló az elköltött nettó kosárérték 5%-át felajánlhatja az általa megjelölt intézménynek. Ehhez nincs más dolga, mint a kosár oldalon a Támogatott intézmény felületen megjelölni a kiválasztott intézményt. Az 5%-nyi adomány felajánlása a vásárló számára semmilyen plusz költséget nem jelent, arról Mi, a fejlesztem.hu alapítói mondunk le az intézmények javára. A támogatói program nyitott, várjuk a csatlakozni kívánó bölcsődéket, óvodákat, iskolákat, könyvtárakat. Az intézményeknek is lehetőségük van a webáruházunkban vásárolni, ezzel ők maguk is tovább növelhetik a számukra gyűjtött adomány összegét. Az összegyűlt pénzösszeg minden megkötés nélkül, szabadon felhasználható.

Miért mondunk le mi, a fejlesztem csapat tagjai a profit egy részéről?

A gyermeknevelés minden csodáját és nehézségét átélve próbálunk tenni azért, hogy a mai modern, kissé személytelen világban valami jót és hasznosat tudjunk tenni. Célunk, hogy a magyar gyermekeknek válogatott, minőségi, okos, fejlesztő játékokat és gyermek könyveket kínálhassunk. A vásárláson keresztül pedig a bölcsődék, ovik, iskolák, könyvtárak lehetőséget kaphatnak, hogy közös erővel még szebbé, jobbá tehessük a gyermekeket fogadó intézményeket és a körülményeket.

Ne csak vásárolj! Maradj és olvass!

Heti rendszerességgel várunk blogcikkekkel, amelyekben fontos témákat és eseményeket érintünk, szórakoztató és fejlesztő játékokat tesztelünk saját gyerekeink körében. Ha érdekel csapatunk kisgyerekes anyukáinak véleményei, tapasztalatai és beszámolói, akkor itt a helyed. Szakembereket is megszólaltatunk! Óvodapedagógusok, tanárok, gyermekpszichológusok segítik a munkánkat. Izgalmas bejegyzésekben osztanak meg velünk a gyermekek életét befolyásoló fontos hatásokat, információkat. Fejlesztő játékokat és könyveket véleményeznek, amelyeket ők maguk is rendszeresen használnak vagy kipróbáltak a kisgyerekek körében. Megtudhatod, hogy a gyermekek mely készségeit, képességeit fejleszti a véleményezett játék, hogyan fogadták az adott könyvet a kisgyermekek. Kövess minket és értesülj a termék újdonságokról, az akciós termékekről, a legújabb blogcikkekről a FacebookonInstagramonTikTokonYoutube-on sőt már Pinteresten is. https://fejlesztem.hu, a fejlesztő játékok és gyerekkönyvek szakértője.

 

Mutat
Elrejt