Gyerekkönyvek

Minden gyermeknek szüksége van az olvasás, a mesélés, és a színezés örömére! Érdemes minél kisebb korban elmerülni velük a gyerekkönyvek világában. A megfelelő könyv segítségével ugyanis remekül fejleszthető az apróságok fantáziája, kifejezőképessége és szókincse is. Széles kínálatunkban található foglalkoztató füzetek, , mesekönyvek, mondókáskönyvek, , valamint lapozók, garantáltan lefoglalják a legkisebbeket. A nagyobbak pedig elveszhetnek az ifjúsági könyvek , izgalmaiban, valamint felfedezhetik a regények, , az ismeretterjesztők, és az idegen nyelvű könyvek, kínálta lehetőségeket. A szülőkről, sem feledkeztünk meg, hisz gyerekneveléssel kapcsolatos könyvek, segítő, , önismereti könyvek is várnak rátok.

- 30%
Egy zsák mák

Eredeti ár: 3 990 Ft

Online ár: 2 793 Ft

- 30%
Őszi böngésző

Eredeti ár: 4 999 Ft

Online ár: 3 500 Ft

- 30%
A lány, aki olimpiát nyert

Eredeti ár: 3 990 Ft

Online ár: 2 793 Ft

- 30%
Nyári böngésző

Eredeti ár: 4 990 Ft

Online ár: 3 493 Ft

- 30%
Éjszakai böngésző

Eredeti ár: 4 500 Ft

Online ár: 3 150 Ft

- 30%
Állatkerti böngésző

Eredeti ár: 3 990 Ft

Online ár: 2 793 Ft

- 30%
Kiara és Ezüsttolvaj

Eredeti ár: 2 999 Ft

Online ár: 2 099 Ft

- 30%
Varázslatos ablakok - Cuki állatok

Eredeti ár: 1 990 Ft

Online ár: 1 393 Ft

- 30%
Tanulj állatneveket angolul

Eredeti ár: 4 490 Ft

Online ár: 3 143 Ft

- 30%
Tanulj egyszerű szavakat angolul

Eredeti ár: 4 490 Ft

Online ár: 3 143 Ft

- 30%
Landolás a jövőben - Már tudok olvasni sorozat - 3. szint

Eredeti ár: 2 499 Ft

Online ár: 1 749 Ft

- 30%
Lego Harry Potter. Dumbledore titkai. Foglalkoztatókönyv ...

Eredeti ár: 2 999 Ft

Online ár: 2 099 Ft

- 20%
Mi bántja a gyerek lelkét?

Eredeti ár: 3 490 Ft

Online ár: 2 792 Ft

- 20%
Nem születtél anyának!

Eredeti ár: 3 490 Ft

Online ár: 2 792 Ft

- 20%
Mesetár - Kislánymesék

Eredeti ár: 4 490 Ft

Online ár: 3 592 Ft

- 20%
Milyen érdekes a világ… Tűzoltók

Eredeti ár: 1 190 Ft

Online ár: 952 Ft

- 20%
Milyen érdekes a világ… Lovak

Eredeti ár: 1 190 Ft

Online ár: 952 Ft

- 20%
Hercegnő a barátnőm

Eredeti ár: 4 990 Ft

Online ár: 3 992 Ft

Ha gyerekkönyvet, babakönyvet, mesekönyvet, ismeretterjesztő könyvet, ifjúsági könyveket keresel, akkor jó helyen jársz.  Gyerekkönyveink különböző korosztályoknak szólnak, így biztosan megtalálod azokat a történeteket, amelyek a legjobban illenek a gyermeked életkorához és érdeklődési köréhez

A Fejlesztemen válogatott, minőségi könyveket találhattok, kreatív és izgalmas történetek birodalmába csöppenhetnek a gyermekek. Bízunk benne, hogy Ti is hisztek abban, hogy a könyvek nemcsak szórakoztatóak, hanem oktatási eszközként is szolgálhatnak, és segíthetnek a gyermekeknek fejleszteni a képzeletüket, nyelvi készségeiket, és emellett értékes tanításokat is hordoznak.


Gyerekkönyvek varázslatos világa

A könyvek varázslatos világa olyan hely, ahol minden lehetséges. Itt találhatók a klasszikusok, az új kiadások és a modern mesterművek egyaránt, amelyekben a gyerekek felfedezhetik a különböző műfajokat és stílusokat. Itt nincsenek korlátok, és bármilyen történet elkalauzolhatja a fiatal olvasókat fantasztikus világokba.

A gyerekkönyvek többet nyújtanak, mint szórakozást. Ezek az eszközök segítenek a gyermekeknek fejleszteni a nyelvi készségeket, a kreativitást és a problémamegoldó képességeket. Azok a történetek, amelyekkel találkoznak, lehetőséget nyújtanak nekik arra, hogy megismerjék a világot, és jobban megértsék az érzelmeket és az emberi viselkedést.


Válogatott könyvek

Kategóriánkban egy gondosan összeállított gyerekkönyv listával várunk. Minden könyv gondosan kiválasztott, hogy izgalmas, tanulságos és szórakoztató olvasmányokat nyújtsunk a gyermekeknek. Az összeállításunkban megtalálhatók a híres szerzők alkotásai, valamint a feltörekvő tehetségek művei is. Bízunk abban, hogy minden olvasó megtalálja a számára legmegfelelőbb könyvet.

A Fejlesztem webáruház elkötelezett abban, hogy minőségi könyveket kínáljon a gyerekeknek. A gyerekkönyvek kategóriájában található könyvek garantáltan értékes tartalmat kínálnak, amelyek segítenek a gyermekeknek növekedni és fejlődni.

Meseolvasás közben nem csak szórakoznak a gyerekek, de fejlődnek is. Képzeletük és nyelvtudásuk is fejlődik, és új ismereteket szereznek a világról. A könyvek mesékkel, csodálatos és izgalmas kalandokkal teltek, így megmozgatja a gyermekek fantáziáját. Az ismeretterjesztő könyvekből számos érdekességet tudhatnak meg a gyerekek az állatvilágról, a tudományról, az űrről és a minket körül vevő világról. Kínálatunkban megtalálhatóak a legnépszerűbb és a klasszikus mesék, illetve a modern írók remekművei is.

Kínálatunkban megtalálod a gyerekek minden korosztályának és érdeklődési körének megfelelő könyveket. Legyenek a kicsik vagy a tinédzserek, legyenek érdeklődési területeik a mesevilág, a tudomány vagy a történelem, itt mindent megtalálhatsz, hogy gyermekeid számára a legmegfelelőbb olvasnivalót választhasd ki.

A legkisebbeknek szánt gyerekkönyveink tele vannak színes illusztrációkkal és egyszerű történetekkel, hogy segítsenek a kicsiknek megismerni a betűket és a számokat. Ezek a könyvek nemcsak a kognitív fejlődésüket támogatják, hanem észrevétlenül tanítják meg nekik az értékes életleckeit is, mint a barátság, a türelem és a tolerancia.

Ha gyermekeid már elkezdtek önállóan olvasni vagy hallgatni a mesékre, akkor nálunk megtalálják a legérdekesebb kalandokat. Az izgalmas történetek, amelyek tele vannak különleges karakterekkel és váratlan fordulatokkal, garantáltan leköti majd őket. Az ilyen könyvek olvasása vagy hallgatása izgalmas élménnyé válik, és fejleszti az olvasási készségeket is.

Nem csak szórakozás az olvasás világa; sok könyv közülük oktató célokat is szolgálnak. Kínálatunkban olyan oktató könyvek is találhatók, amelyek segítenek a gyerekeknek megtanulni új dolgokat, mint például a matematika vagy a természettudomány. Ezek a könyvek játékos módon tanítanak, és könnyedén érthetőek, hogy a gyerekek számára élvezetessé váljon az ismeretszerzés.


Miért fontos olvasni gyermekünknek?

Az olvasás fontos szerepet játszik a gyerekek fejlődésében, és számos előnye van, amelyekre az életük során szükségük lesz.

Az olvasás fejleszti a szókincset, javítja kifejezőképességet, ezáltal jobban tud gyermekünk kommunikálni másokkal. Az olvasás fejleszti a gondolkodást, hiszen az agy aktív munkát végez a szöveg megértése és az információ feldolgozása során. Az olvasás arra ösztönzi a gyerekeket, hogy képzeljék el a hallottakat, ezáltal fejlődik a képzelőerő és a kreativitás. Az olvasás segít megérteni mások érzéseit, gondolatait és szükségleteit. Fejleszti a szociális készségeket és növeli az empátia és az együttérzés képességét. Az ismeretterjesztő könyvekből végtelen mennyiségű új információt és tudást szerezhet meg gyermekünk.

Mivel a mesekönyvek olvasása egy nyugodt tevékenység, így csökken a gyermekünk stressz szintje, enyhül a szorongása. Remek kikapcsolódás számára az esti mese hallgatása, amely során a szülő és a gyermek közötti kapocs is mélyebbé válhat. Az olvasás, mesehallgatás révén jobb tanulási eredményeket érhet el gyermekünk, mivel javítja az információfeldolgozási képességeket, a koncentrációt és az emlékezőképességet.

A kortárs gyerek regények és ifjúsági könyvek nagyon izgalmasak, így gyermekünkkel igazán könnyű lesz megszeretni az olvasást.


Hogyan fejleszti gyermekedet a gyerekkönyv olvasása?

Az olvasás számos területen fejlesztheti a gyermekedet.


Nyelvi kifejezőkészség

Az olvasás során a gyerekek szókincse bővül, így később jobban tudnak kommunikálni és érvelni. Emellett az olvasás során a gyermek megismeri a helyes írásmódot és nyelvtant is.


Képzelőerő és kreativitás

A gyerekregények általában fantáziavilágokba repítik el az olvasót, ami segíti a gyermek képzelőerő fejlődését, valamint kreativitását.


Empátia

A jó gyerekregények főhősei általában érzelmi és erkölcsi döntéseket hoznak, ami segíti a gyerekeket abban, hogy megértsék mások érzéseit és szemszögét is. Ez hozzájárul az empátia és az együttérzés képességének fejlődéséhez.


Tudás

A gyerekregényekben a történelem, a tudomány és a kultúra számos területével lehet megismertetni a gyerekeket, így az olvasás során új tudáshoz juthatnak.


Koncentráció


Az olvasás magában foglalja a hosszabb ideig tartó koncentrációt, amely fejleszti a gyermek koncentrációs képességét.


Önbizalom


Az olvasás során a gyerek önbizalma növekedhet, mivel az új információk megértése és az olvasási készségek fejlődése sikerélményt nyújthat.


Az olvasás lehetőséget ad arra is, hogy az olvasás örömét és a könyvek iránti szeretetet beépítsük a gyermek mindennapjaiba.


Hogyan javíthatják az idegrendszeri zavart a gyerek regények olvasása?


Az idegrendszeri zavarok különböző formái, mint például az ADHD vagy az autizmus spektrum zavarok, befolyásolhatják a gyermek olvasási képességeit és koncentrációs szintjét. Azonban a gyerek regények olvasása segíthet javítani ezeken a területeken is.


Az olvasás például segíthet a koncentráció javításában és az érzelmi szabályozásban. A gyerek regényekben általában sokféle érzelem található, és a karakterekkel való azonosulás segíthet a gyerekeknek megérteni és szabályozni az érzelmeiket. Emellett a gyerek regények olvasása segíthet a gyerekeknek fejleszteni a fantáziájukat, a kreativitásukat és a problémamegoldó képességüket is.


Ha a gyermeknek idegrendszeri zavara van, akkor fontos lehet olyan könyveket választani, amelyek az érdeklődési köréhez és az olvasási szintjéhez igazodnak. Emellett az is segíthet, ha a szülők vagy a pedagógusok aktívan bevonják a gyereket az olvasási folyamatba, és segítenek neki az olvasási nehézségekkel való küzdelemben. A megfelelő könyvek és a szülői támogatás segíthetnek a gyermeknek abban, hogy megszeresse az olvasást és javítsa az idegrendszeri zavara által érintett területeket.

Top termékeink

Blog