Mesekönyvek

Mi lehet jobb egy fárasztó nap után, mint gyermekeddel összebújva mesét olvasni? A mesék megnyugtatják őt, segít elcsendesedni, felkészítik őt az alvásra. A közelséged pedig biztonságot nyújt gyermeked számára, feltöltődik lélekben is a másnapi újabb különválásra. Mesét természetesen máskor is olvashatsz gyermekednek. A kisebbek számára írott mesekönyvek a napi történéseket, hétköznapi témákat érintik. Ezeket az első mese könyveket 2-3 éves kortól ajánljuk.

A mesekönyveket 6 éves kortól ajánljuk, amikor a gyermek képes huzamosabb ideig figyelni és követni tudja a történetet a kevesebb illusztráció ellenére is. Biztosan Te is örömmel idézed fel magadban a gyerekkorodban hallott klasszikus mesék történeteit. Most eljött az idő, hogy gyermeked minden ilyen történetet megismerjen. Kisiskolás kortól már bátoríthatjuk gyermekünket az önálló olvasásra, tökéletes választási ilyenkor az ifjúsági könyvek, vagy a magyar irodalom könyveinek egyike.

YouTube video

- 20%
Pierre, a labirintusnyomozó - A Labirintustorony rejtélye...

Eredeti ár: 6 999 Ft

Online ár: 5 600 Ft

- 20%
Királylány születik

Eredeti ár: 4 999 Ft

Online ár: 3 999 Ft

- 20%
Királyfi születik

Eredeti ár: 4 999 Ft

Online ár: 3 999 Ft

- 20%
Pierre, a labirintusnyomozó - Az égi várkastély titka - b...

Eredeti ár: 6 999 Ft

Online ár: 5 600 Ft

- 20%
A barátságos harapófogó - Felelgetős könyv - felújított k...

Eredeti ár: 2 499 Ft

Online ár: 1 999 Ft

- 20%
Ideafix 3. - Áll a bál Lutetiában

Eredeti ár: 2 999 Ft

Online ár: 2 399 Ft

- 20%
Szép álmokat! - Ötperces mesék

Eredeti ár: 6 999 Ft

Online ár: 5 600 Ft

- 20%
Hétlábú paripák és jó boszorkányok - Varázslatos csíki né...

Eredeti ár: 4 999 Ft

Online ár: 3 999 Ft

- 20%
Mancs Őrjárat - A Szuperfilm - Mesekönyv a mozifilm alapján

Eredeti ár: 2 999 Ft

Online ár: 2 399 Ft

- 20%
Thomas – Játékos mesekönyv 4 figurával

Eredeti ár: 4 999 Ft

Online ár: 3 999 Ft

- 20%
Többsincs királyfi - Benedek Elek meséi - Mesék a bátorsá...

Eredeti ár: 4 999 Ft

Online ár: 3 999 Ft

- 20%
Világszép Nádszál kisasszony - Benedek Elek meséi - A mag...

Eredeti ár: 4 999 Ft

Online ár: 3 999 Ft

- 20%
Brúnó bemutatja Budapestet

Eredeti ár: 5 999 Ft

Online ár: 4 800 Ft

- 20%
Bibliai mesék

Eredeti ár: 3 999 Ft

Online ár: 3 199 Ft

- 20%
A lány, aki olimpiát nyert

Eredeti ár: 3 990 Ft

Online ár: 3 192 Ft

- 20%
Mancs Őrjárat - Dinókalandok - Térbeli mesekönyv - Kaland...

Eredeti ár: 3 499 Ft

Online ár: 2 799 Ft

- 20%
Egy kölyökkutya naplója

Eredeti ár: 2 499 Ft

Online ár: 1 999 Ft

- 20%
Szilaj - Ünnep Miraderoban - Tanulj olvasni Szilajjal!

Eredeti ár: 1 999 Ft

Online ár: 1 599 Ft

Weboldalunkon kiváló minőségű, színes és izgalmas meséskönyveket találhatsz, melyek garantáltan elvarázsolják az apróságokat. Megtaláljátok a legnagyobb magyar kiadókat: Móra, Scolar kiadó, Pagony, Kolibri, Napraforgó, Tea kiadó. Fontos számunkra a minőség, ezért kizárólag megbízható és elismert kiadóktól származó mesekönyveket kínálunk. Az igényesen megtervezett könyvek hosszú távú társak lesznek a kicsik életében.

Ha gyermekednek sosem elég a mesék világa? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban rengeteg mesekönyv található, melyek a legkisebbektől egészen a nagyobb gyerekekig terjedő korosztálynak szólnak. Csodás történetek, humoros karakterek és izgalmas kalandok várnak rájuk az oldalakon. Ismerd meg fantasztikus meséinket, melyek olyan varázslatos világokba repítenek, ahol a kalandok valóra válnak! Legyen szó mesés tündérekről, csodálatos állatokról vagy vidám ovis kalandokról, itt minden gyermek megtalálja a neki legmegfelelőbb meséskönyvet.

Az esti meseolvasás értékes időt jelent a családok számára. Ezek a mese könyvek kifejezetten arra lettek tervezve, hogy a kicsiket segítse a megnyugvásban, álomba ringassák őt egy varázslatos világba. Élvezzétek együtt az esti szertartást a legszebb alvó mesék társaságában, és segítsd gyermeked fantáziájának szárnyalását!

A vidám mesék kiválóan szórakoztatják a gyerekeket, miközben tanulságos üzeneteket közvetítenek nekik. Ezekben a könyvekben a humor, a barátság és az összetartás fontos szerepet játszik, így segítenek fejleszteni a gyerekek kreativitását és empatikus képességeit. A meséskönyvek igazi kincsek, amelyek a gyermekek képzeletét és kreativitását táplálják. Bájos illusztrációk és elbűvölő karakterek teszik feledhetetlenné az olvasás pillanatait. A mesekönyveink segítenek a gyermekeknek megérteni az érzelmeket, tanulni az értékekről, és megismerkedni olyan fontos fogalmakkal, mint barátság, kitartás és bátorság.

A természet és az állatok mindig is a gyerekek kedvencei voltak. Az állatos mese ovisoknak megnyitja az ajtót egy izgalmas és tanulságos világba, ahol az állatok életre kelnek a lapok között. Ismerjétek meg velünk a dzsungel rejtélyes lakóit, barangoljunk együtt a varázslatos erdők mélyén, és találkozzunk a kedves állatokkal, akikkel csodálatos barátságok kötődnek. Válogass olyan mesekönyvek közül is, melyek elrepítik a kicsiket az állatok lenyűgöző birodalmába. Fedezzétek fel együtt az erdő titkait, a tenger mélyét vagy éppen a dzsungel rejtelmeit!

A Fejlesztemen kisebbek és nagyobbak számára megfelelő mesés könyveket is találsz. Az ovis kor egy életre szóló kaland, és mi szeretnénk ezt a kalandot még varázslatosabbá tenni a legkedvesebb mesékkel. Az ovisoknak szóló mesekönyvek egyszerű, könnyen követhető történetekkel rendelkeznek, melyek segítenek a kicsiknek fejlődni és új dolgokat tanulni. A rövid történeteket számtalan kép gazdagítja, amelyek segítik kisgyermeked számára megérteni a mese mondandóját. Számodra pedig lehetőséget ad arra, hogy az ismeretlen szavakat megmutathasd a képeken, együtt értelmezhetitek az történetet.

Az iskolások számára már bonyolultabb olvasmányokat is bemutathatsz. A nagyobb gyermekek, iskolások számára készült mesekönyvek történetei izgalmasak, viccesek, fordulatosak, tanulságosak. Ezek a könyvek már hosszabb meséket tartalmaznak. Oldalanként több szöveg és kevesebb kép található, egy-egy mese is több oldalból áll, mint a kisebbeknek szánt könyvekben.

Biztosan Te is örömmel idézed fel magadban a gyerekkorodban hallott klasszikus mesék történeteit. Most eljött az idő, hogy gyermeked minden ilyen történetet megismerjen. Kisiskolás kortól már bátoríthatjuk gyermekünket az önálló olvasásra, tökéletes választási ilyenkor az ifjúsági könyvek, vagy a magyar irodalom könyveinek egyike. Hagyd, hogy a könyvek lapjai között újra találkozzon olyan régi ismerősökkel, mint például a Grimm testvérek vagy Hans Christian Andersen. Fedezd fel az ő világukat újra most már saját csemetéiddel!

Hogyan fejlesztik a mesekönyvek a kisgyermekeket?

A mesék nemcsak a szórakoztatásról szólnak, hanem fejlesztik a gyerekek kreativitását, szókincsét és érzelmi intelligenciáját is. Különböző nehézségi szinteken állunk rendelkezésre, így a kicsiknek és az óvodásoknak is van ideális választás.

A mesekönyv gazdag nyelvi tartalmat kínál, amely segíti a gyermekek nyelvi fejlődését, a szavak megismerését, az értelmezést és a kommunikációs készségeket. A mesék és karakterek inspirálják a gyermek képzeletét és kreativitását, lehetővé téve számukra, hogy elképzeljék a történeteket és saját világokat hozzanak létre. A gyerekek azonosulnak a karakterekkel, és megélhetik az érzelmeket és a konfliktusokat. Ez segít az érzelmi intelligencia fejlesztésében és az érzelmi kifejezés képességének megtanulásában. A mesekönyvek új szavakat és kifejezéseket mutatnak be a gyerekeknek, hozzájárulva a szókincsük bővítéséhez és a nyelvi sokszínűség megértéséhez.

Ezek a könyvek fejlesztik a koncentrációs képességet és a figyelem fenntartását, mivel a gyerekeknek követniük kell a mesekönyv történetet és megérteni az összefüggéseket. Általában erkölcsi dilemmákat és értékeket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy fejlesszék az empátia és az erkölcsi gondolkodás képességét.

A mesekönyv olvasása és hallgatása hozzájárul az olvasási készség és az olvasási érdeklődés kialakulásához a gyerekeknél. A könyvek meséi különböző témákat és kultúrákat mutathatnak be a gyerekeknek, segítve őket a világ jobb megértésében és szélesebb látókör kialakításában. Játékos és szórakoztató módon segítenek a gyerekeknek tanulni. Az izgalmas történetek és karakterek motiválják az érdeklődést és a kíváncsiságot a tanulás iránt.

Hogyan segíthetnek a mesekönyvek az idegrendszeri zavarokkal küzdő gyermekeknek?

A mesekönyv történetének hallgatása segíthet az ADHD-vel küzdő gyermekek figyelmének fenntartásában és fókuszálásában. Érdekes történetek és izgalmas karakterek segíthetnek a figyelem elterelése elleni küzdelemben és a koncentráció javításában.

Segíthetnek az ASD-vel élő gyermekeknek a szociális interakciók és társas helyzetek megértésében és kezelésében. Az egyszerű és képekkel támogatott mesék segíthetnek az érzelmek felismerésében, a szociális normák és viselkedési minták megértésében, valamint a kommunikációs készségek és a képzelőerő fejlesztésében.

A mesekönyv olvasása segíthet a diszlexiával küzdő gyermekeknek az olvasási készségek és a nyelvi megértés fejlesztésében. A mesés könyvek vizuális képekkel és könnyen olvasható szövegekkel tarkítottak. Ez segíti a gyermekeket a hallott szöveg, az információk elképzelésében, a szöveg alapján való olvasásban, a szókincs bővítésében és a nyelvi feldolgozási képességek javításában.

Tekints körbe webáruházunkban, és válogass kedvedre a mesekönyvek széles választékából!  különböző korosztályoknak és érdeklődési köröknek megfelelő történetekkel készültünk, hogy az összes gyermek megtalálhassa a számára legmegfelelőbb mesét. Az esti meseolvasás varázslatos pillanatai most nálunk várják, és számtalan kaland és élmény várja a legkisebbeket a meséskönyvek lapjain. Engedd, hogy a mesék világa felemelje és elvarázsolja gyermekeidet! Válaszd ki a legkedvesebb mesekönyvet kényelmesen otthonról, és rendeld meg online webáruházunkból. Széles választékunkkal és gyors szállítási lehetőségeinkkel biztosítjuk, hogy minél előbb a kezedben legyenek a varázslatos mesék. Csatlakozzatok hozzánk a mesék izgalmas világában, és tedd felejthetetlenné a meseolvasást!

Top termékeink

Blog