Vasalható gyöngyök

Vasalható gyöngyök széles választékával várunk. Válogass a több, mint 100 féle gyöngy és vasalható gyöngy készlet közül és találd meg gyermeked kedvencét. A HAMA vasalható gyöngyei két különböző: Maxi és Midi méretben is elérhetők, így minden korosztály számára elérhetővé válik ez a fejlesztő játék. Webáruházunkban a 3 éves kortól ajánlott Hama Maxi gyöngyöket és alaplapokat is megtalálod, csak úgy, mint az 5 éves kortól javasolt Hama Midi termékeket. Ezzel a kreatív játékkal ajándékokat, asztali díszt, kulcstartót stb. készíthettek, miközben gyermeked képességei is fejlődnek. Ha pedig te is kedvet kaptál a vasalható gyöngyözéshez, akkor ne a gyermekeknek szánt alaplapokkal játssz! Válassz a vasalható gyöngy felnőtteknek szóló, Hama Midi ART termékei közül.

Miért hasznos a vasalható gyöngy a gyermekek életében?

A vasalható gyöngyök lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy különböző színekből és formákból alkossanak mintákat vagy képeket. Ez fejleszti a kreativitást és a kézügyességet, mivel a gyöngyök pontosan kell elhelyezniük és össze kell illeszteniük a kívánt mintát.

A gyöngyökkel való munka igényli a koncentrációt és a türelmet. A gyermekeknek figyelniük kell a minta részleteire, és óvatosan elhelyezniük a gyöngyöket a megfelelő helyekre. Ez segít fejleszteni a koncentrációs képességet és a türelemet, amelyek fontosak lehetnek más területeken is. A vasalható gyöngyök használata közben a gyermekek lehetőséget kapnak a különböző színek és formák felfedezésére. A gyöngyökkel való játék során azonosíthatják és megkülönböztethetik a különböző színeket, és megismerhetik a geometriai formákat is.

A vasalható gyöngyökkel a gyermekek saját mintákat vagy képeket tervezhetnek és készíthetnek. Ez ösztönzi a képzelőerőt és a kreatív gondolkodást. Emellett a gyöngyökkel készült kis alkotásokkal szerepjátékokat is játszhatnak, például díszíthetik a játék.

Hogyan segíthet a vasalható gyöngy az idegrendszeri zavarokkal küzdő gyermekeknek?

A vasalható gyöngyök segíthetnek az ADHD-vel küzdő gyermekeknek a figyelem és a fókuszálás fejlesztésében. A gyöngyök összeillesztése és rendezése koncentrációt igényel, és segíthet a gyermeknek a figyelem fenntartásában és a finommotoros készségek fejlesztésében.

Használatuk lehetőséget nyújthat az ASD-vel élő gyermekeknek a finommotoros készségek, a kéz-szem koordináció és a türelem fejlesztésére. A gyöngyök rendezése, színek szerinti csoportosítása vagy minták létrehozása során a gyermek finom motoros készségeket fejleszt és vizuális észlelést gyakorol.

A vasalható gyöngyök segíthetnek a diszpraxiával küzdő gyermekeknek a finommotoros készségek és a koordináció fejlesztésében. A gyöngyök fogása, rendezése és azok összekapcsolása segíthet a kéz-szem koordináció, az ügyesség és a motoros kontroll fejlesztésében.

Az alkotás nyugtató és terápiás hatással lehet a szorongással és stresszel küzdő gyermekekre. A tevékenység közbeni fókuszálás és az alkotás öröme segíthet a gyermeknek a stressz csökkentésében, a relaxáció elérésében és a kreatív kifejezésben.

Top termékeink

Blog