8mb5ou78lx1tlvrfygmnzdmmoo49lt
?>

Játszva olvass | a V , F betű

Fedezd fel a "Játszva olvass!" játékok csodálatos világát, melyek nem csupán az olvasást szeretik meg a gyermekekkel, hanem fejlesztik is az olvasási képességeket. Ezek az alkalmazható táblák ideálisak pedagógusok, gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok és szülők számára, hogy játékos módon segítsék a gyermeket az olvasásban. Kiválóan alkalmazhatóak egyéni és kiscsoportos foglalkozásokon is, elősegítve a társas élmények szerzését, a szociális készségek fejlesztését és a versengés által motiválva a gyermekeket.

A "Játszva olvass!" játékok a fokozatosság elvén alapulnak, haladva a hangoktól a szövegekig. Ezáltal nagy hangsúlyt fektetnek a fonológiai tudatosság, a figyelem, a hallási differenciálás, az analízis-szintézis, a szókincsbővítés és a szövegértés fejlesztésére. Fontos, hogy ha a gyermek olvasásban téveszti a „v-f” betűket, akkor a fejlesztés első lépéseként külön-külön foglalkozzunk a hangokkal.

A "Játszva olvass!" játékokat gondosan tervezték és kidolgozták annak érdekében, hogy ne csak az olvasás, hanem az olvasás minden aspektusa fejlesztve legyen. A játékok különböző nehézségi szintekkel rendelkeznek, lehetővé téve a gyermek számára, hogy fokozatosan haladjon a könnyebb feladatoktól az összetettebbekig.

A fejlesztő játékcsomag 5 darab A/4-es játéklapot tartalmaz.

Játék a hangokkal
Játék a 3-4 betűs szavakkal
Játék az 5-6 betűs szavakkal
Játék a hosszú szavakkal
Játék a szöveggel

Más terméket keresel, nézz körül a többi mesekönyv között.
Válogass a kirakók között is.

1 980 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Értesülni szeretnél ha újra készleten lesz?

Szállítás 1 – 3 munkanap
Életkor 6 – 10
Nem Lány-Fiú
Szerző Szalai-László Kitti
Sorozat Játszva olvass
Kiadó Játszva olvass
Cikkszám JO23

Hasonló termékeink

Mutat
Elrejt