8mb5ou78lx1tlvrfygmnzdmmoo49lt
Gondoltál már arra, hogy minden ételnek megvan a maga története? Valaki egyszer rájött, hogyan lehet kenyeret sütni kemencében, és hogy tojásból, tejből és lisztből palacsinta lesz. Magyarországon sem ettek mindig paprikás krumplit, sokáig azt sem tudták, mi fán terem a krumpli és a paprika.
Az ételek hosszú és izgalmas utat tettek meg, mielőtt a mai formájukban a tányérunkra értek. Kalas Györgyi régóta foglalkozik gasztronómiával, ebben a könyvben a gyerekek kedvenc ételeinek legérdekesebb történeteit gyűjtötte össze. Kiderül, hogyan sütik a nápolyi pizzát, hányféle tészta van Olaszországban, mi köze a sült krumplinak a belga halászokhoz, milyen a kakaó termése, és miért készítettek először szusit. De a könyvben a csoki, a chips és a ketchup történetét is megismerheted!
Horváth Ildi gyönyörű rajzaitól pedig biztosan megéhezel, így a könyv végén néhány receptet is találsz, amit jó szórakozás lesz otthon elkészíteni.
Ha mégsem ezt keresed, nézd meg ismeretterjesztő könyveinket kínálatunkat.
Esetleg a elektromos járgányok is érdekelnek?
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft
Elfogyott
Elfogyott
Értesülni szeretnél ha újra készleten lesz?
Szállítás | 1 – 3 munkanap |
Életkor | 5 – 10 |
Nem | Lány-Fiú |
Kötésmód | keménytáblás |
Megjelenés | 2021 |
Oldalszám | 87 |
Kiadó | Pagony |
Cikkszám | PAG07569 |
EAN | 9789634107569 |