Leporellók, lapozók

A leporellós mesekönyvek és lapozók minden bizonnyal elvarázsolják kisbabádat és nagyobb gyermekedet! Az első hajtogatós könyvekből kisbabád megismerheti az őt körülvevő világot, a napi eseményeket úgy, mint az evés, ivás, napi rutin, színek, formák, állatok. Bátran a kezébe adhatod ezeket a kemény lapokból álló lapozó könyveket, hisz igazán strapabíró termékekről van szó. A nagyobbaknak szóló könyvekből, gyermeked megismerheti az évszakokat, a természetet, a foglalkozásokat stb. Számos kemény lapos böngészőt is találsz kínálatunkban a nagyobb gyerekek, ovisok örömére.

- 20%
Karácsonyi böngésző

Eredeti ár: 4 999 Ft

Online ár: 3 999 Ft

- 20%
Hangos cimborák hangmodulos könyv - Boldog születésnapot!

Eredeti ár: 4 990 Ft

Online ár: 3 992 Ft

- 20%
Hangos cimborák hangmodulos könyv - Járművek

Eredeti ár: 5 990 Ft

Online ár: 4 792 Ft

- 20%
Érintsd meg! - Dinók

Eredeti ár: 2 490 Ft

Online ár: 1 992 Ft

- 20%
Böngéssz járműhangokat

Eredeti ár: 6 990 Ft

Online ár: 5 592 Ft

- 20%
Őszi böngésző

Eredeti ár: 4 999 Ft

Online ár: 3 999 Ft

- 20%
Nyári böngésző

Eredeti ár: 4 990 Ft

Online ár: 3 992 Ft

- 20%
Éjszakai böngésző

Eredeti ár: 4 500 Ft

Online ár: 3 600 Ft

- 30%
Tanulj állatneveket angolul

Eredeti ár: 4 490 Ft

Online ár: 3 143 Ft

- 30%
Tanulj egyszerű szavakat angolul

Eredeti ár: 4 490 Ft

Online ár: 3 143 Ft

- 30%
Kontrasztos babakönyv - Kicsi vagy nagy

Eredeti ár: 2 490 Ft

Online ár: 1 743 Ft

- 30%
Kontrasztos babakönyv - Kert

Eredeti ár: 2 490 Ft

Online ár: 1 743 Ft

- 30%
Kontrasztos babakönyv - Járművek

Eredeti ár: 2 490 Ft

Online ár: 1 743 Ft

- 30%
Kontrasztos babakönyv - Állatok

Eredeti ár: 2 490 Ft

Online ár: 1 743 Ft

- 20%
Bringára fel! - Játékos böngésző

Eredeti ár: 3 999 Ft

Online ár: 3 199 Ft

- 20%
Gördülő könyvek - Tomi tűzoltóautója

Eredeti ár: 2 790 Ft

Online ár: 2 232 Ft

- 20%
Gördülő könyvek - Tibi traktora

Eredeti ár: 2 790 Ft

Online ár: 2 232 Ft

- 20%
Mágnestábla - Rajzolj mókás tanyasi állatokat

Eredeti ár: 4 990 Ft

Online ár: 3 992 Ft

Hogyan fejlesztik az leporellók, lapozók, böngészők a kisgyermekeket?

Az interaktív elemek, például hajtogatás, kinyitás és lapozás lehetővé teszik a kisgyermekek számára, hogy aktívan részt vegyenek a könyvek felfedezésében. Ez fejleszti finommotoros képességeiket és segíti a koordinációt. A leporellók, lapozók és böngészők használata a gyerekek finommotoros készségeinek fejlesztését segíti, ahogy a könyvek oldalait megfogják, hajtogatják, kinyitják vagy érintik. Ez elősegíti az ujjak és kéz izmainak fejlődését.

Az élénk színek, kontrasztok és illusztrációk segítségével a leporellók, lapozók és böngészők fejlesztik a kisgyermekek vizuális érzékelését. Ez segít az objektumok és formák felismerésében, és támogatja a vizuális memóriát. A lapozók és böngészők gyakran tematikus képekkel vagy szimbólumokkal rendelkeznek, amelyek segítik a kisgyermekeknek a különböző tárgyak, állatok vagy színek azonosítását. Ez fejleszti a megfigyelőképességet és a kategorizáló készségeket.

A leporellók, lapozók és böngészők változatos témái és izgalmas illusztrációi felkeltik a kisgyermekek érdeklődését és kíváncsiságát. Ez segít fenntartani a figyelmüket, valamint támogatja a szókincs és a tudás bővítését. Az interaktív könyvek lehetőséget adnak a gyerekeknek arra, hogy kreatív módon fedezzék fel a tartalmat, például saját történeteket meséljenek vagy képeket rajzoljanak. Ez ösztönzi a kreativitást és a képzeletet.

Hogyan segíthetnek a leporellók, lapozók, böngészők az idegrendszeri zavarokkal küzdő gyermekeknek?

A leporellók és böngészők vizuális és érzéki ingerekkel segíthetik az autizmussal élő gyermekek érzéki integrációját és figyelmét. Ezek a könyvek gyakran színes és vonzó illusztrációkkal rendelkeznek, amelyek segíthetnek a gyermekek figyelmének fenntartásában és a tartalom megértésében. Interaktív és kézzel fogható elemeket tartalmazhatnak, amelyek segíthetik a figyelem fenntartását és a kézügyesség fejlesztését az ADHD-vel küzdő gyermekek számára. Az ilyen típusú könyvekben való lapozás, elemek mozgatása vagy különböző textúrák felfedezése támogathatja a gyermekek koncentrációját és érzéki tapasztalatait.

A leporellók és böngészők képekkel, rövid szövegekkel és egyszerű szókincsű tartalommal segíthetik a diszlexiával vagy diszgráfiával küzdő gyermekek szövegértését és olvasási készségeit. Az ilyen típusú könyvekben gyakran találhatók nagyobb méretű betűk és vizuális segítségek, amelyek támogatják az olvasási folyamatot.

Top termékeink

Blog