8mb5ou78lx1tlvrfygmnzdmmoo49lt
?>

Panda kirakós, fa ügyességi játék
BS Toys

A BS Toys Panda Kirakós egy remek logikai játék, amely segíti a gyerekeket a problémamegoldásban és a kreatív gondolkodás fejlesztésében. Ez a játék kihívásokkal teli és szórakoztató, ideális a 6 éves és idősebb gyerekek számára.

A Panda Kirakós feladata egyszerű: helyezd le a különböző színű és formájú faelemeket a játéktáblára, valamint a pandafigurát úgy, hogy az előnézet és az oldalnézet is megegyezzen a mögötte lévő feladványlappal. A játék 30 különböző feladvánnyal érkezik, így mindig új kihívások várnak a gyerekekre.

A Panda Kirakós nemcsak szórakoztató, hanem fejlesztő is. Segít a gyerekeknek fejleszteni a problémamegoldó képességüket, a térlátást, és kreatív gondolkodásukat. A játék közben a gyerekek logikusan gondolkodnak és tanulnak meg strukturáltan megoldani feladatokat.

A fa társasjátékok remek lehetőséget kínálnak a családnak a közös időtöltésre. A Panda Kirakós nemcsak szórakoztató, de fejlesztő is, és a családtagok közötti kapcsolatot is erősíti. Már csak azért is érdemes társasjátékokkal játszani, hogy a gyerekek emlékezetes pillanatokat élhessenek át.

8 800 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Engedélyezett utánrendelésre

Szállítás 3 – 6 munkanap (KÜLSŐ RAKTÁRRÓL)
Életkor 5 – 8
Nem Lány-Fiú
Kiadó BS Toys
Cikkszám 17768_BS
Mutat
Elrejt