8mb5ou78lx1tlvrfygmnzdmmoo49lt
?>

Kis felfedezők
Minden, ami állat

Ez a különleges könyv egy élményekkel teli utazásra hív minden kis felfedezőt az állatok izgalmas birodalmába. A színes és részletgazdag illusztrációk segítségével a gyerekek felfedezhetik a különböző állatfajokat, megismerhetik azok életmódját, szokásait és környezetüket.

A könyv interaktív szövege további érdekességeket kínál, miközben szórakoztatja és oktatja a kis felfedezőket. A gyerekek lehetőséget kapnak arra, hogy közelebbről megismerjék a szárazföldi, vizes és légi állatok sokféleségét, és elsajátítsák az állatok világára vonatkozó alapvető ismereteket.

A "Kis Felfedezők - Minden, Ami Állat" nem csupán egy könyv, hanem egy valódi tanulási élmény is. Segít a gyerekeknek kibővíteni ismereteiket az állatokról, miközben támogatja a környezettudatosság és az állatok iránti tisztelet kialakulását.

Az izgalmas felfedezések mellett a könyv szórakoztató és színes olvasmány is egyben. Az érdekes információk és a lenyűgöző illusztrációk garantáltan lekötik a gyerekek figyelmét, és segítenek nekik még jobban megismerni és szeretni a körülöttük élő állatokat.

Nem ezt kerested: Irány a többi kifestő .
Nézz körül a kreatív készletek között is.

Eredeti ár: 4 990 Ft

Online ár: 3 992 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Értesülni szeretnél ha újra készleten lesz?

Szállítás 1 – 3 munkanap
Életkor 5 – 7
Nem Lány-Fiú
Kötésmód KARTONÁLT
Sorozat Kis felfedezők
Megjelenés 2020
Oldalszám 18
Kiadó Napraforgó
Cikkszám NF57893
EAN 9789634457893

YouTube video

Hasonló termékeink

Mutat
Elrejt