8mb5ou78lx1tlvrfygmnzdmmoo49lt
?>

Kis felfedezők
A csodálatos emberi test

Ez a lenyűgöző könyv egy kalandos utazásra invitálja a gyerekeket az emberi test rejtett birodalmába. A színes és élettel teli illusztrációk segítségével felfedezhetik a test anatómiáját, megismerhetik a szervek működését és felfedezhetik az egészség fontosságát.

A könyv interaktív szövege további érdekességeket kínál, miközben szórakoztatja és oktatja a kis felfedezőket. Minden oldalon újabb és újabb titkokra bukkanhatnak, és megismerhetik, hogyan működik a szív, az agy, a tüdő és más fontos szervek.

A "Kis Felfedezők a Csodálatos Test" nem csupán egy könyv, hanem egy valódi tanulási élmény is. Segít megérteni és megszeretni a testünket, valamint tudatosabbá tenni az egészség megőrzése és gondozása terén. A könyv egyúttal hozzájárul a gyerekek egészségtudatosságának és önállóságának fejlődéséhez is.

Az izgalmas felfedezések mellett a könyv szórakoztató és színes olvasmány is egyben. Az érdekes információk és a lenyűgöző illusztrációk garantáltan lekötik a gyerekek figyelmét, és segítenek nekik még jobban megismerni a test csodálatos világát.

Válogass a szuper mesekönyvek között.
Jobban érdekelnek a kártyajátékok ?

Eredeti ár: 4 990 Ft

Online ár: 3 992 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Értesülni szeretnél ha újra készleten lesz?

Szállítás 1 – 3 munkanap
Életkor 5 – 7
Nem Lány-Fiú
Kötésmód KARTONÁLT
Sorozat Kis felfedezők
Megjelenés 2020
Oldalszám 18
Kiadó Napraforgó
Cikkszám NF56636
EAN 9789634456636

YouTube video

Hasonló termékeink

- 20%
Bibliai kisokos - Mai kérdések a Szentírás titkairól

Eredeti ár: 7 999 Ft

Online ár: 6 399 Ft

Mutat
Elrejt