8mb5ou78lx1tlvrfygmnzdmmoo49lt
?>

Gonge Egyensúlyozó Tölcsér
GS 2101

A Gonge Egyensúlyozó Tölcsér GS 2101 egy nagyszerű eszköz a gyermekek egyensúlyérzékének fejlesztésére. Könnyű, de strapabíró műanyagból készült. Tölcsér alakja lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy különböző testtartásokat próbáljanak ki, és kihívást jelent a lábfejjel és kézzel történő stabilizálás során. Az egyensúlyozó tölcsér segít az egyensúlyérzék fejlesztésében és a végtagok izomzatának erősítésében.
A Gonge Egyensúlyozó Tölcsér GS 2101 könnyen tisztítható, és ideális a bölcsődékben, óvodákban, iskolákban és otthonokban történő használatra. A termék mérete: 48 x 38 x 12 cm.

Hogyan fejleszti a gyermeket a Gonge Egyensúlyozó Tölcsér GS 2101?

A Gonge Egyensúlyozó Tölcsér GS 2101 használata fejleszti az egyensúlyérzéket, hiszen a gyermeknek folyamatosan egyensúlyoznia kell, figyelnie kell a teste súlypontjára. Fejleszti a koordinációt és a koncentrációt, mivel különböző testtartásokban, erősen összpontosítva kell megtartania az egyensúlyát. Az egyensúlyozás során a gyermek folyamatosan aktivizálja az alsó végtagjai izmait, így ez az egyensúlyozó tölcsér segít az izmok erősítésében és fejlesztésében.

Hogyan javítja az idegrendszeri zavart a Gonge Egyensúlyozó Tölcsér GS 2101?

Az egyensúlyozó tölcsér használata segíthet az idegrendszeri zavarral küzdő gyerekeknek pl.: például az autizmus spektrumzavar, az érzékelési rendellenesség vagy a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar.
Serkenti az idegrendszer fejlődését, mivel az egyensúlyozó tölcsér használata közben a gyermek számára folyamatosan változik a testtartása. A vesztibuláris rendszer fejlődését segíti elő, amely az egyensúly, a térbeli tájékozódás és a testmozgások szabályozásáért felelős.
Az egyensúlyozó tölcsér használatakor a gyermek különböző érzékszervei is bekapcsolódnak, például a látás, a hallás, az egyensúly. Ez segíti az érzékelési folyamatok koordinációját, ami javíthatja az érzékelési rendellenességekkel küzdő gyermekek teljesítményét.
Az egyensúlyozás segít csökkenteni a stresszt és a szorongást, amely különösen fontos lehet azoknak a gyermekeknek, akiknek idegrendszeri zavaraik miatt magasabb a stresszszintjük.
Ha gyermekednek sikerül megtartania az egyensúlyát, növelheti az önbizalmát és magabiztosságát. Ezáltal pozitívabb énképet alakíthat ki, ez javíthatja az idegrendszeri zavarokkal kapcsolatos problémákat is


Nem ezt kerested: Irány a többi kifestő .
Nézz körül a kreatív készletek között is.

28 710 Ft

24 950 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Értesülni szeretnél ha újra készleten lesz?

Szállítás 3 – 6 munkanap (KÜLSŐ RAKTÁRRÓL)
Életkor 3 – 10
Nem Lány-Fiú
Kiadó Gonge

YouTube video

Cikkszám GS 2101
EAN 5704954210106
Cikk Szakemberünkkel az egyensúlyozó tölcsérről beszélgettünk

Hasonló termékeink

Mutat
Elrejt