8mb5ou78lx1tlvrfygmnzdmmoo49lt
?>

Gonge Egyensúlyozó Tölcsér
GS 2101

A Gonge Egyensúlyozó Tölcsér GS 2101 egy nagyszerű eszköz a gyermekek egyensúlyérzékének fejlesztésére. Könnyű, de strapabíró műanyagból készült. Tölcsér alakja lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy különböző testtartásokat próbáljanak ki, és kihívást jelent a lábfejjel és kézzel történő stabilizálás során. Az egyensúlyozó tölcsér segít az egyensúlyérzék fejlesztésében és a végtagok izomzatának erősítésében.
A Gonge Egyensúlyozó Tölcsér GS 2101 könnyen tisztítható, és ideális a bölcsődékben, óvodákban, iskolákban és otthonokban történő használatra. A termék mérete: 48 x 38 x 12 cm.

Hogyan fejleszti a gyermeket a Gonge Egyensúlyozó Tölcsér GS 2101?

A Gonge Egyensúlyozó Tölcsér GS 2101 használata fejleszti az egyensúlyérzéket, hiszen a gyermeknek folyamatosan egyensúlyoznia kell, figyelnie kell a teste súlypontjára. Fejleszti a koordinációt és a koncentrációt, mivel különböző testtartásokban, erősen összpontosítva kell megtartania az egyensúlyát. Az egyensúlyozás során a gyermek folyamatosan aktivizálja az alsó végtagjai izmait, így ez az egyensúlyozó tölcsér segít az izmok erősítésében és fejlesztésében.

Hogyan javítja az idegrendszeri zavart a Gonge Egyensúlyozó Tölcsér GS 2101?

Az egyensúlyozó tölcsér használata segíthet az idegrendszeri zavarral küzdő gyerekeknek pl.: például az autizmus spektrumzavar, az érzékelési rendellenesség vagy a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar.
Serkenti az idegrendszer fejlődését, mivel az egyensúlyozó tölcsér használata közben a gyermek számára folyamatosan változik a testtartása. A vesztibuláris rendszer fejlődését segíti elő, amely az egyensúly, a térbeli tájékozódás és a testmozgások szabályozásáért felelős.
Az egyensúlyozó tölcsér használatakor a gyermek különböző érzékszervei is bekapcsolódnak, például a látás, a hallás, az egyensúly. Ez segíti az érzékelési folyamatok koordinációját, ami javíthatja az érzékelési rendellenességekkel küzdő gyermekek teljesítményét.
Az egyensúlyozás segít csökkenteni a stresszt és a szorongást, amely különösen fontos lehet azoknak a gyermekeknek, akiknek idegrendszeri zavaraik miatt magasabb a stresszszintjük.
Ha gyermekednek sikerül megtartania az egyensúlyát, növelheti az önbizalmát és magabiztosságát. Ezáltal pozitívabb énképet alakíthat ki, ez javíthatja az idegrendszeri zavarokkal kapcsolatos problémákat is

28 710 Ft

26 990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Engedélyezett utánrendelésre

Szállítás 3 – 6 munkanap (KÜLSŐ RAKTÁRRÓL)
Életkor 3 – 10
Nem Lány-Fiú
Kiadó Gonge

Cikkszám GS 2101
EAN 5704954210106
Cikk Szakemberünkkel az egyensúlyozó tölcsérről beszélgettünk
Mutat
Elrejt