8mb5ou78lx1tlvrfygmnzdmmoo49lt
?>

Geoboard fa tábla, alkotótábla -BS Toys

A BS Toys Geoboard Alkotótábla a gyerekek számára kiváló lehetőséget kínál az izgalmas képalkotásra és a kreativitás fejlesztésére. Ez a különleges játék fatáblával és színes gumikkal érkezik, hogy segítse a gyerekeket a vizuális és térbeli gondolkodás fejlesztésében.

A Geoboard Alkotótábla minden oldalán izgalmas lehetőségek várnak a gyerekekre. Használhatják az adott kártyákat és követhetik azokat, vagy saját kreatív mintáikat hozhatják létre a fatábla felületén. Ez a játék nem csak egyedül játszható, hanem versenyt is rendezhettek, hogy kiderüljön, ki a leggyorsabb vagy ki alkotja meg a legkreatívabb mintát.

A fa társasjátékok kiváló lehetőséget nyújtanak a család számára, hogy közösen szórakozzanak és fejlődjenek. A fa anyag időtálló és gyönyörű, és a BS Toys Geoboard Alkotótábla nemcsak szórakoztató, hanem fejlesztő játék is. A közös időtöltés családtagokkal és barátokkal emlékezetessé és különlegessé teszi a pillanatokat.A játék nemcsak szórakozást nyújt, hanem segít a gyerekeknek fejleszteni gondolkodási képességeiket és vizuális kreativitásukat.

Nem ezt kerested: Irány a többi lapozó .
Nézz körül a társasjátékok között is.

5 800 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Értesülni szeretnél ha újra készleten lesz?

Szállítás 3 – 6 munkanap (KÜLSŐ RAKTÁRRÓL)
Életkor 3 – 4
Nem Lány-Fiú
Kiadó BS Toys
Cikkszám 17761

Hasonló termékeink

Mutat
Elrejt