8mb5ou78lx1tlvrfygmnzdmmoo49lt
?>

Fa palacsintasütő készlet, nugát
Label-Label

Süss palacsintát a Palacsintasütő Készlettel! Örömteli sütögetés a családnak, barátoknak vagy akár egyedül. Legyél a palacsintamester, és díszítsd kedved szerint!

A színes fajátékok kreatív és fejlesztő játékélményt kínálnak, melyek kiválóan illeszkednek a gyerekek mindennapjaiba. A biztonságos anyagok és káros anyagok hiánya miatt gondtalan szórakozást nyújtanak. A fajátékok segítik a gyerekeket az érzelmi fejlődésben, finommotorika fejlesztésében, és segítik megismerni a színeket és formákat.

A sütés-főzés mindig is izgalmas tevékenység a gyerekek számára. A fa játékkonyha segíti a kreativitást és oktat az ételkészítés alapjaiban. A különféle konyhai eszközök és kiegészítők lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy elkészítsék saját kulináris remekeiket. Emellett a játékkonyha szerepjátékra ösztönzi őket, ami fejleszti a képzeletüket és együttműködési készségüket.

A 3-4 éves korosztály már elkezdi felfedezni a körülöttük lévő világot. A fa játékok segítenek fejleszteni az érzékelésüket, memóriájukat, együttműködési képességüket, és fejlesztik a finommotorikát.

Más terméket keresel, nézz körül a többi kreatív készlet között.
Válogass a kártyajátékok között is.

9 400 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Értesülni szeretnél ha újra készleten lesz?

Szállítás 3 – 6 munkanap (KÜLSŐ RAKTÁRRÓL)
Életkor 3 – 4
Nem Lány-Fiú
Kiadó Label-Label
Cikkszám 17788

Hasonló termékeink

Mutat
Elrejt