8mb5ou78lx1tlvrfygmnzdmmoo49lt

Kipróbáltuk a Qman építőkockákat!

Élménybeszámoló, tapasztalatok és sok-sok információ a Qman-ról.

Kissé félve, de annál nagyobb kíváncsisággal bontottam ki a Qman 4803-as készletet. Amióta az eszemet tudom, az építőkockákról mindig, és csak és kizárólag a LEGO® jutott eszembe. Biztos ismerős Nektek is, hogy még beszélgetés közben is így használjuk: „legózunk” és nem építőkockázunk.

Bevallom, tartottam attól, hogy a Qman kockák talán kevésbé jó minőségűek – mivel (szerencsére) jóval kevesebbe kerülnek, – mint az ismert márka játékai. Lelövöm a poént, nem csalódtam! Teljesen beszívott a játék. Nagyon jól esett kikapcsolódni, amíg a nagylányommal összeraktuk a QMAN® 4803 – 3in1 Unlimited Ideas Géptech szettből a pick-upot.

A dobozban található képes útmutató tökéletesen vezetett végig minket az összerakási folyamaton. Az építő elemek könnyen és stabilan egymásba illeszthetők, nem potyognak le. Az elkészült járgány használat közben sem esett szét, jó kis stabil autót sikerült építenünk a milliónyi apró elemből. A készletben különösen tetszett az, hogy ez egy 3in1 szett, a dobozban található 375 elem felhasználásával dinoszauruszt, SUV-t vagy pick-upot lehet szétszerelés után újból kirakni. Tehát, három játékot szereztünk be egy vásárlással! Ennél vannak még furfangosabb Qman készletek is: a Trans-Collector nagy szettekkel 6 vagy 8 kisebb járgányt tudunk összeállítani, amelyeket bárminemű átalakítás nélkül egy nagy óriási monstrummá lehet összeilleszteni.

 

A nagyobb méretű kockákkal való építés évek óta az életünk szerves része. Remekül fejleszti a kreativitást, a koncentrációt, a képzelőerőt, a finommotoros képességeket és a térlátást. Ezek után már bátran adom a nagy csoportos ovisom kezébe az apró elemeket tartalmazó készleteket is, hisz elég éretté és türelmessé vált hozzájuk.

 

Minden, amit a Qman-ról érdemes tudni.

A Qman márkát Zhan Kehua alapította 1994-ben, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű építőjátékokat gyártson megfizethető áron. Termékei remek ár/érték arányúak, akár 60-70%-kal olcsóbbak, mint az ismert gyártóé. A legmodernebb gépekkel évente több millió terméket gyártanak. A kínából származó termékek kiváló minőségű ABS műanyagból készülnek, a dán gyártó termékeihez hasonlóan.

Minden építőjáték készlet megfelel az európai játékbiztonsági szabvány (EN71) szabályainak. A Qman játékok dobozán megtalálható minden fontos információ, amire szükségünk lehet: javasolt korosztály, a készletben található elemek száma és a modell szám.

A Qman márka játékai témák szerint csoportosíthatók és minden korosztály számára tartogat izgalmakat: Unlimited Ideas 3 in 1, Wildlife Police, Trans-Collector 6in1 és 8in1, Mine City Racing Cars, Mine City Spaceflight, Build N Learn, Keeply.

 

Szerző: Andalik Patrícia 12/14/2021

 

Vámpírok és Vér kísérletező készlettel játszottunk - Játékteszt

A remek tudományos készlet segítségével sok-sok érdekes információt tudhatunk meg a vérről, a vámpírokról. Szórakoztató, egyszerű, de nagyszerű kísérletek és izgalmas receptek a Clementonitól.

Merüljetek el a régészet világában a Clementoni Archeofun régészeti játékkal

A Clementoni Archeofun szettekkel elmerülhetünk a paleontológia és a régészet csodálatos világában. Ha a gyerekek és Ti is szerettek kopácsolni, olvassátok el ezt a kis kedvcsinálót és szerezzétek be a játékot. A cikkben még egy kulisszatitokra is fény derül.

Kipróbáltuk a Qman építőkockákat!

Ismeritek a Qman építőkockákat? Mi most kipróbáltuk és szuper tapasztalatokat gyűjtöttünk. Olvassátok el az élménybeszámolót és tudj meg többet a Qman-ról.

Kipróbáltuk a TOLKI Játékos tanulás interaktív foglalkoztató könyvet!

Ismeritek a TOLKI-t interaktív foglalkoztató könyveket? Ha hallottatok róla, ha nem, mindenképpen olvassátok el az élménybeszámolónkat, melyben sok-sok képet és videót is találtok.