8mb5ou78lx1tlvrfygmnzdmmoo49lt

Fokozd az ünnepi hangulatot egy különleges karácsonyi társasjátékkal

Izgatottan várod a karácsony napját és napról napra egyre jobban átjár a karácsony szelleme? Mutatunk egy csodás karácsonyi illusztrációkkal díszített társasjátékkönyvet, amely csak fokozni tudja az izgalmakat! Hisz mi más tehetné szebbé az adventi várakozás idejét, mint a közös családi társasjátékozás? Ezt a gyönyörű könyvet biztosan minden évben elő fogjátok venni!

A gyönyörű képvilágú, különleges könyv nyolc ismert táblás társasjáték karácsonyi változatát tartalmazza dupla oldalakon.

nagy karacsonyi jatekkonyv nyitott kep 1
 

A játékosok, miután elkészítették a könyv végén található, kipattintható alkotóelemekből a dobókockát és a játékfigurákat, a dupla oldalak alján található szabályleírásokat követve egy parti libafutamra, kígyók és létrák játékra, Ki nevet a végén?-re stb. hívhatják ki barátaikat, családtagjaikat a varázslatos Karácsonyfalva különböző helyszínein.

nagy karacsonyi jatekkonyv nyitott kep 2
 

Szakember mondja – A Nagy Karácsonyi Játékkönyv

A Nagy Karácsonyi Játékkönyvet szakemberünk, Horján Krisztina óvodapedagógus véleményezte:

A Nagy karácsonyi játékkönyv 8 társasjátékot tartalmaz egyben. A játékok esztétikusak, jó minőségű, tartós kiegészítőket tartalmaznak. A játékot 6 éves kortól ajánlja a gyártó, de ügyes 5 évesekkel is jól játszható, használható.  A társasjátékok tartalma tökéletesen illeszkedik a karácsonyi ünnepkörhöz, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt kellemes időtöltést biztosít. A könyv elején minden játékhoz bevezető történet tartozik, ami felkelti az érdeklődést, segíti a játéktudat elmélyülését. A játékok különböző nehézségűek, így a kisebb és nagyobb gyerekek is találnak életkoruknak megfelelő játékot. Ezek a nehézségi szintek lehetővé teszik, hogy a gyerekek az egyszerűbb játéktól a bonyolultabbakig eljuthassanak a játékkönyv segítségével.

nagy karacsonyi jatekkonyv gyerekek tarsasjatek 1

A gyerekek érdeklődését felkeltette a színes nagy méretű játék. Különösen vonzó, hogy könyv formában társasjáték gyűjteményt találtak. Élvezettel hallgatták a játékhoz tartozó leírást, a történetet. A játékkal hosszú ideig játszottak, nem unták meg, a következő napokban és hetekben is kérték, hogy játszunk vele.

nagy karacsonyi jatekkonyv gyerekek tarsasjatek 2

Egy negatívumot találtunk, hogy a játékfigurák kissé nagyok a mezőkhöz képest, így amikor azok egy helyen állnak, vagy a kanyarokban egymás mellé kerülnek, akkor nehezen férnek el.

 

Ez is érdekelhet

Játékélmény az egész családnak – társasjátékkönyvek

Egy szuper társasjáték, amely elfér a táskádban | Pörgess és játssz! Kippkopp és Tipptopp

Mit játssz a gyermekeddel? Leghasznosabb játékok gyerekek számára

Ha a gyermekeddel való játék számodra nem jön magától, ne aggódj: nem vagy egyedül. Szakértői cikkünkből megtudhatod hogyan játssz gyerekeddel. Felgyorsult világunkban sok minden van a szülők aktuális teendőinek listáján, és a gyerekkel való játék nem mindig kerül a lista élére. Pedig a játék kiemelten fontos a gyermekek fejlődése szempontjából, és ha a szülőnek akár […]

Hogyan tanítsd meg gyermekednek a cipőfűző kötést?

Biztosan te is bőszen kötögetted kisgyermeked cipőjét, míg egyszer csak, nagycsoportos gyermekedre felnézve eszedbe jutott, hogy talán eljött az ő ideje?! Bizony, meg kell tanítanod neki a cipőfűző kötését, hisz nem leszel mindig mellette. Amúgy is már elég nagy, mi lesz majd vele a suliban, ha nem megy neki a cipőkötés? Igen ám, de hogyan […]

Fajáték gyerekeknek | Miért érdemes fajátékokkal játszani?

Tudtad, hogy rengeteg előnnyel jár az, ha egyszerű fajátékot veszel gyermekednek a csillogó-villogó elektromos játék helyett? Csodásan fejlődik a kreativitása, hisz saját fantáziája segítségével játszhat. A minőségi fajátékok strapabíróak, tartósak, akár több generációnyi gyereknek is örömet okozhatnak. A fajáték környezeti terhelésük is jóval kisebb, mint műanyag társaiknak, nem tartalmaznak nehezen lebomló összetevőket, használatukhoz nincs szükség […]

Djeco memóriajáték | Állati memória hangokkal

Szerző: Bőti Anikó – gyógypedagógus – 2023.02.24 Néhány szó a Djeco-ról Ha a Djeco játékokra gondolok, akkor mindig festmények, kiállító termek, múzeumok jutnak eszembe… Nem is csoda, hiszen a játékgyártónál híres grafikusok és művészek dolgoznak azon, hogy ilyen különleges élményt nyújtsanak a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Akinek felkeltette az érdeklődését azoknak megsúgom, hogy a […]

Mutat
Elrejt