8mb5ou78lx1tlvrfygmnzdmmoo49lt

Vízzel festhető színezőkönyv – Ismerd meg!

A vízzel festhető színezőkönyv egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem is csoda! Hiszen maszatmentes szórakozásra ad lehetőséget, ami végtelen öröm a gyereknek és nyugalom az anyának. Tökéletes játék lehet a kezdő kis művészeknek.

A vízzel festő színezőkönyvek használatához nincs másra szükség, csak a speciális papírlapokból álló könyvekre, egy ecsetre vagy a szettben található tollra. Sőt, a legkisebbek akár az ujjacskájukat is használhatják a festésre.

Miért szerezz be azonnal egy vízzel festhető színezőkönyvet gyerekednek?

Mondani se kell, hogy remek fejlesztő játékok, használatuk számos előnnyel járnak.

Mivel a festéshez nincs szükség festékre, így valóban egy szuper biztonságos játékról van szó. Szó, mi szó a legnagyobb probléma maximum az lehet, hogy gyermeked magára önti a vizet (vagy belekortyol 😊).

Szuper zöld lehetsz vele! Környezetbarát játékról van szó, hiszen a színező száradás után újra és újra felhasználható! A festés után nyisd szét a könyvet és hagyd, hogy megszáradjon. Ekkor eltűnnek a színek és a játék készen áll, hogy újra vízzel varázsolhasson gyermeked. Fenntartható és költséghatékony választás.

A vízzel festhető színezőkönyvek fejlesztik a képzelőerőt és a finommotorikus képességeket is, hiszen csak az előre meghatározott területen végig haladva válik csodás, élénk színűvé a könyv. Az apró ecset vagy ujjmozgások segítik a kéz-szem koordinációt és a finom kézmozgást. Ez elősegíti a gyerekek kézügyességét és fejleszti az írás- és rajzkészségeket is.

Ami jó anyának, jó a gyereknek! A vízzel festős könyv egy igazi csendes tevékenység, amely lehetőséget teremt a gyerekek számára, hogy nyugodtan elmerüljenek a festés világában. Be kell látnunk, hogy ezek a csendes, nyugodt pillanatok nagyon jól jönnek otthon is.

Talán még jobb, hogy ezeket a könyveket bárhová magatokkal vihetitek: ideális játék utazáshoz, nyaraláshoz, éttermekben vagy más csendet követelő helyszínen való használathoz.

 

Vásárlóink kedvenc vízzel festhető színezőkönyvei

 Vízzel festhető színezőkönyv: Mickey és barátai

A könyvsorozat segítségével már az ovisok is átélhetik a festés és alkotás örömét. Nincs szükségük másra, csak egy ecsetre és egy kis vízre, hogy Mickey egér és barátainak izgalmas életének színpompás képei elevenedjenek meg előttük.

Megnézem >>

Melissa &Doug – Rajzolás vízzel, Farm

A játék négy újrafesthető lapot és egy újratölthető filctollat tartalmaz, amelyen a farmon található állatok és életképek láthatók. Oldd meg a feladatokat is és keresd meg az elrejtett tárgyakat. Ha a lapok megszáradtak, a színek eltűnnek és kezdődhet újból a móka.

Megnézem >>

 

További vízzel festős színezőket itt találsz >>

 

Ez is érdekelhet

Ismerd meg a Brainbox társasjátékot

Kensho társasjáték ajánló

Fejlesztő játékok | Játékok, amelyek támogatják gyermeked fejlődését

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

A gyermeki kíváncsiság | 5 tipp, hogy tartsd fent az érdeklődést

A kíváncsiság és az életen át tartó tanulás fejlesztése gyermekeinkben nem csak az iskolai teljesítményüket javítja, hanem hosszú távon is segíti őket abban, hogy nyitott szemmel és felfedező szellemmel járják végig az életüket. Természetes dolog a gyermeki kíváncsiság, és gyakran azt tapasztaljuk, hogy gyerekeink mindenre kíváncsiak a körülöttük lévő világgal kapcsolatban. A gyermeki kíváncsiság fontos […]

Rugalmasság fejlesztése gyermekünknél

A modern világ gyors változásokkal és kihívásokkal teli, így elengedhetetlen, hogy gyermekeink rugalmasak legyenek az élet minden területén. A rugalmasság lehetővé teszi számukra, hogy alkalmazkodjanak a változásokhoz és megtanulják, hogyan álljanak helyt az élet kihívásaival szemben. Hogyan fejleszthetjük ezt az értékes tulajdonságot gyermekeinkben, és miért olyan fontos a jövőjük szempontjából?   Mi is az a […]

Iskolakezdés | Mire van szüksége az első osztályba induló gyereknek?

Az iskolakezdés izgalmas időszak mind a gyermek, mind a szülők számára. Az első osztály megkezdése igazi mérföldkő, amely új lehetőségekkel és kihívásokkal jár. Gyermekednek szüksége van a megfelelő felkészültségre és eszközökre ahhoz, hogy sikeresen indulhasson el az iskolába vezető úton. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, mire van szüksége az első osztályba, iskolába készülő gyereknek. Nem csak a megfelelő környezet kialakítása meghatározó, hanem az érzelmi támogatás is meghatározó szerepet játszik ebben az időszakban.

Kreatív benti játékok gyerekeknek az esős napokra

Abban bizonyára mindannyian egyetértünk, hogy az esős nyári napok kihívást jelentenek a kisgyerekes szülők számára. Hiszen szeretnénk, hogy az állandóan pörgő gyermekeket számukra megfelelő módon, aktívan kössük le a négy fal között is. És persze… az se hátrány, ha a TV és a váza is egyben megéli a nap végét. Szerencsére a számos olyan tevékenység van, amelyekkel szórakoztató és fejlesztő módon tölthetitek el ezeket az esős órákat. Ebben a cikkben bemutatunk néhány kreatív és játékos beltéri elfoglaltságot, amelyek garantáltan lekötik és örömteli pillanatokat szereznek a kisgyerekeknek és az anyukáknak egyaránt.

Az érzékenyítés fontossága | Hogyan támogathatjuk gyermekünket az érzelmek kezelésében?

Az otthoni, biztonságos környezet az a hely, ahol a gyermekek az első és legfontosabb érzelmi tapasztalataikat szerzik. Az érzékenyítésnek kiemelt szerepe van abban, hogy segítsük a gyermekeket az érzelmek megértésében és kezelésében. Lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy megismerjék és megértsék egymás érzéseit a nehéz élethelyzetekben. Ebben a cikkben felfedezzük, hogyan kezelhetjük otthoni és intézményi keretek között a csúfolódást, az örökbefogadást, a szülők válását, a testvér születését és a félelmet. A bejegyzésben számos könyvajánlót is találsz, amely segíthet a téma otthoni feldolgozásában.

Gyurmázás: Egy fejlesztő tevékenység, melyet a gyerekek és édesanyák is imádnak

A gyurmázás egy igazi időtlen játék, melyet réges-régóta gyerekek és felnőttek egyaránt szeretnek. Ez a kreatív tevékenység nem csak szórakoztató, de számos fejlesztő hatással is rendelkezik a gyermekek számára. Ebben a cikkben megismerheted a gyurmázás fejlesztő hatásait, felfedezzük, hogy milyen életkorban érdemes megismertetni a gyerkőcöt ezzel a tevékenységgel, miért szeretnek a gyerekek gyurmázni.

Hogyan foglald le gyermeked a nyári szünetben?

Nyári szünet? Irány a szabad!   Ahogy beköszönt a nyári szünet, a gyermekek izgatottan várják a lehetőséget, hogy végre kiszabaduljanak az iskolai kötelezettségek alól, és felfedezzék a világot. A szabadban töltött idő azonban nem csak a gyerekeknek, hanem az egész családnak is számtalan élményt nyújthat. Szerezzünk értékes és felejthetetlen emlékeket, miközben élvezzük a természet adta […]

Ifjúsági könyvakció

Ízelítő az ifjúsági könyvakció kínálatából   Szerezz be új könyveket gyermekednek a nyári szünetre, 25% kedvezménnyel!   Legyél a tesóm! Már tudok olvasni sorozat 2. szint Alexandra minden áron szeretne egy kistestvért, ám szülei csak azt hajtogatják, hogy a testvér érkezése még „nem aktuális”. Sziszi úgy dönt: a kezébe veszi az ügyet, és próbál szerezni […]

Mutat
Elrejt