8mb5ou78lx1tlvrfygmnzdmmoo49lt

A legjobb bűvész készletek gyerekeknek

Éppen karácsonyi ajándékot keresel gyermekednek? A kicsi már ismerkedik a bűvészet misztikus világával és szeret új trükköket tanulni? Összegyűjtöttük a legjobb bűvész készleteket, amik garantáltan le fogják nyűgözni a család kisebb tagjait – legyenek akár kezdő vagy haladó mágusok!

 

Marvin’s Magic Szemfényvesztő mágikus készlet 100 trükkel

Íme egy csodás szett, amelyet elsőként érdemes beszerezni a gyermekek számára, hogy az egész családot elkápráztathassák. A 100 izgalmas trükk garantáltan lenyűgöz mindenkit! A tároló segítségével a tartozékok esztétikusan rendszerezhetők, az érthető használati utasításnak köszönhetően mindegyik trükk könnyen elsajátítható!

Marvin’s Magic – Szemfényvesztő mágikus készlet – Elképesztő trükkök és mutatványok

Ez a kollekció ideális bevezetés a mágikus illúziók világába 8 vagy annál idősebb gyermekek számára. Egyedülálló kellékeinek és könnyen követhető utasításainak segítségével megismerkedhetünk néhánnyal a legnépszerűbb illúziók közül. A Marvin’s Magic gyűjthető, észbontó trükkjeinek első darabja, 25 hihetetlen varázslatot rejt, melyek könnyen elsajátíthatók. Például legyet fagyaszthatunk jégkockába, tollat tüntethetünk el, valamint láncok fogságából is kiszabadulhatunk.

 

Marvin’s Magic – Szemfényvesztő mágikus készlet – Varázslatos mentalista trükkök

25 elképesztő gondolatolvasási mutatvány titkát ismerhetjük meg ebből az egyedülálló gyűjteményből. Ezt a készletet 8-12 éves korban ajánljuk, ideális választás lehet minden képzettségi szint számára, nincs szükség előzetes bűvész tapasztalatra. Megtanulhatunk például más elméjében olvasni vagy kulcsot mozgatni telekinézis segítségével. A varázskészlet percek alatt elsajátítható trükkökkel kis bűvésze számára, hogy professzionális bűvésztrükköket hajtson végre a barátok és a család számára.

 

Marvin’s Magic – Szemfényvesztő mágikus készlet – Hihetetlen kártya trükkök

Ez a 25 mutatványos varázskészlet népszerű kártyatrükkök széles skáláját tartalmazza. Megtanulhatjuk a klasszikus kártyatrükkök mögött rejlő alapvető készségeket és kézügyességet, majd használhatjuk őket barátaink és családtagjaink megdöbbentésére! Minden trükköt gondosan válogattak össze a minimális erőfeszítés és a maximális hatás érdekében, így nem kell órákig gyakorolni azokat. Egyszerűen követni kell lépésenkénti útmutatóját és percek alatt professzionális varázslatot hajthatunk végre.

 

 

Marvin’s Magic Rubik Mágikus Trükkök varázsdoboz

A Marvin’s Magic 40 csodás trükkje és illúziója mind a bűvös kocka körül forog. A Rubik témájú, egyedi kellékek segítségével Te is képes leszel titokzatos módon megjósolni egy önkéntes jelentkező színválasztását, vagy össze tudsz zsugorítani, vagy át tudsz alakítani egy Rubik Kockát a mágikus mutatványaidban és a világ rekordidőn belül tudsz kirakni egy Rubik Kockát!

Az évfordulós Marvin’s Magic Rubik Mágikus Trükkök varázsdoboz nem hiányozhat egyik Rubik-fanatikus bűvész kelléktárából sem.

 

Böngéssz weboldalunkon a további bűvész készletek között, valamint látogasd meg blogunkat további ajándékötletekért! Amennyiben pedig nem akarsz lemaradni akcióinkról és újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

 

Ez is érdekelhet

Harry Potter – Tudtad-e?

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Hangos könyvek | A gyermekfejlődés varázslatos eszközei

A modern technológia által kínált újabb és hatékonyabb módokon felfedezzük a tudást és szórakozást, a hangmodulos könyvek egyre inkább előtérbe kerülnek. Azonban a hangos könyvek nem csak kiváló szórakozást nyújtanak, hanem rendkívül pozitív hatásokkal is járhatnak az egyéni fejlődésre és tanulásra nézve. Frumné Braxa Elizabeth górcső alá vette néhány hangmodulos könyvünket, melyeket nagy szeretettel ajánl […]

Mesevilág | Egy ovis mesés napirendje

Korán reggel ébredtem, nyitós vagyok, a héten Én fogadom a korán érkező gyerekeket. Egy átlagos nap ez is. Gyorsan összekészülődöm. Már már rutinszerűen. Előző este kigondoltam mit vegyek fel. Jó és rosszidő esetére is készültem. Első jó tanácsom szülőknek: Válasszanak ki együtt este olyan ruhát  gyermekeikkel, amit az másnap örömmel, vitatkozás nélkül vesz fel. Kukkantsunk rá az […]

A gyermeki kíváncsiság | 5 tipp, hogy tartsd fent az érdeklődést

A kíváncsiság és az életen át tartó tanulás fejlesztése gyermekeinkben nem csak az iskolai teljesítményüket javítja, hanem hosszú távon is segíti őket abban, hogy nyitott szemmel és felfedező szellemmel járják végig az életüket. Természetes dolog a gyermeki kíváncsiság, és gyakran azt tapasztaljuk, hogy gyerekeink mindenre kíváncsiak a körülöttük lévő világgal kapcsolatban. A gyermeki kíváncsiság fontos […]

Rugalmasság fejlesztése gyermekünknél

A modern világ gyors változásokkal és kihívásokkal teli, így elengedhetetlen, hogy gyermekeink rugalmasak legyenek az élet minden területén. A rugalmasság lehetővé teszi számukra, hogy alkalmazkodjanak a változásokhoz és megtanulják, hogyan álljanak helyt az élet kihívásaival szemben. Hogyan fejleszthetjük ezt az értékes tulajdonságot gyermekeinkben, és miért olyan fontos a jövőjük szempontjából?   Mi is az a […]

Iskolakezdés | Mire van szüksége az első osztályba induló gyereknek?

Az iskolakezdés izgalmas időszak mind a gyermek, mind a szülők számára. Az első osztály megkezdése igazi mérföldkő, amely új lehetőségekkel és kihívásokkal jár. Gyermekednek szüksége van a megfelelő felkészültségre és eszközökre ahhoz, hogy sikeresen indulhasson el az iskolába vezető úton. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, mire van szüksége az első osztályba, iskolába készülő gyereknek. Nem csak a megfelelő környezet kialakítása meghatározó, hanem az érzelmi támogatás is meghatározó szerepet játszik ebben az időszakban.

Kreatív benti játékok gyerekeknek az esős napokra

Abban bizonyára mindannyian egyetértünk, hogy az esős nyári napok kihívást jelentenek a kisgyerekes szülők számára. Hiszen szeretnénk, hogy az állandóan pörgő gyermekeket számukra megfelelő módon, aktívan kössük le a négy fal között is. És persze… az se hátrány, ha a TV és a váza is egyben megéli a nap végét. Szerencsére a számos olyan tevékenység van, amelyekkel szórakoztató és fejlesztő módon tölthetitek el ezeket az esős órákat. Ebben a cikkben bemutatunk néhány kreatív és játékos beltéri elfoglaltságot, amelyek garantáltan lekötik és örömteli pillanatokat szereznek a kisgyerekeknek és az anyukáknak egyaránt.

Az érzékenyítés fontossága | Hogyan támogathatjuk gyermekünket az érzelmek kezelésében?

Az otthoni, biztonságos környezet az a hely, ahol a gyermekek az első és legfontosabb érzelmi tapasztalataikat szerzik. Az érzékenyítésnek kiemelt szerepe van abban, hogy segítsük a gyermekeket az érzelmek megértésében és kezelésében. Lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy megismerjék és megértsék egymás érzéseit a nehéz élethelyzetekben. Ebben a cikkben felfedezzük, hogyan kezelhetjük otthoni és intézményi keretek között a csúfolódást, az örökbefogadást, a szülők válását, a testvér születését és a félelmet. A bejegyzésben számos könyvajánlót is találsz, amely segíthet a téma otthoni feldolgozásában.

Gyurmázás: Egy fejlesztő tevékenység, melyet a gyerekek és édesanyák is imádnak

A gyurmázás egy igazi időtlen játék, melyet réges-régóta gyerekek és felnőttek egyaránt szeretnek. Ez a kreatív tevékenység nem csak szórakoztató, de számos fejlesztő hatással is rendelkezik a gyermekek számára. Ebben a cikkben megismerheted a gyurmázás fejlesztő hatásait, felfedezzük, hogy milyen életkorban érdemes megismertetni a gyerkőcöt ezzel a tevékenységgel, miért szeretnek a gyerekek gyurmázni.

Mutat
Elrejt