8mb5ou78lx1tlvrfygmnzdmmoo49lt

Kensho társasjáték ajánló

A Kensho magas minőségű társasjátékai kitűnő választás lehet azoknak a szülőknek, akik szeretnének minőségi időt tölteni gyerekeikkel. A társasjátékozás ösztönzi a kreativitást és a problémamegoldó képességet, miközben szórakoztató és érdekes kihívások elé állítja a játékosokat.

Áprilisban 10% kedvezménnyel szerezheted meg a Kensho társasokat webáruházunkban! 

 

Pick-up Pete társasjáték

Pakoljátok fel az összes széket a mozgó teherautóra! De vigyázz! Csak egymásra építve fér fel a platóra az összes bútordarab. Vajon egyben marad az óriási szék halom?

A játék nagy előnye, hogy az idősebb gyerekek és felnőttek számára kihívást jelenthet a székek felpakolása és az egyensúly megtartása. Mókázzatok együtt a Pick-up Pete társasjátékkal!

pick-up-pete-fejlesztemhu

 

Megableu Igen? Nem? Egyik sem! társasjáték

Te is ismered a fekete, fehér, igen, nem kérdezős-felelős játékot? A Megableu elhozta neked a régi játék újra gondolt változatát. A feladat nem más, minthogy a játékosok válaszoljanak a 900 trükkös kérdés egyikére anélkül, hogy kimondanák a tiltott szavakat. Pörgesd fel a délutánokat ezzel az izgalmas játékkal.

megableu-igen-nem.

Playmonster, Törj Be! Alcatraz társasjáték

Ha imádod a szabadulószobákat vagy még nem jártál, de szeretnéd kipróbálni az otthonod kényelméből, akkor ezzel a játékkal kezd! A Playmonster Törj be! Alcatraz játék elhozza neked a szabadulószoba izgalmát és kihívását.  A játékot akár egyedül is végig játszhatod, de akár hétvégén a barátokkal is elővehetitek, hiszen akár hatan is játszhatjátok. Törj be az Alcatrazba és segíts a haveroknak megszökni a börtönből, ahonnan még senkinek nem sikerült.

Játékváltozat: Playmonster Törj be! Eiffel Torony

YouTube video

Harry Potter – Egy tanév Roxfortban társasjáték

Felvételt nyertél a világ leghatalmasabb Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolájába. Tanulj a Roxfortban varázsigéket, bájital recepteket. Párbajozz a diákokkal és az ellenfeleiddel! Versenyezz a Griffendél, Hollóhát, Hugrabug és Mardekár diákjai ellen. Gyűjtsd össze a legtöbb pontot a Házkupán, teljesíts küldetéseket a Roxfortban és környékén. Izgalmas társasjáték a Harry Potter fanoknak.

harry-potter-egy-tanev-roxfortban-fejlesztemhu.

BrainBox – Angol nyelvlecke

Figyeld meg alaposan a kihúzott kártyán látható szituációt és jegyezz meg minél több angol szót 10 másodperc alatt. Dobj a kockával és válaszolj helyesen a kérdésre. A kétnyelvű feliratokat és kérdéseket tartalmazó kártyák két szinten tanítanak, így a gyakorlott angolosoknak is kihívást jelenhet a játék.

További termékváltozatok: Brainbox játékok

brainbox-angol-nyelvlecke brainbox-angol-nyelvlecke-2.

Marvin’s Magic Szemfényvesztő mágikus készlet 100 trükkel

Minden kisiskolás szeretné elkápráztatni családját menő bűvésztrükkökkel. A Marvin’s Magic elképesztő trükkjeinek gyűjteménye, 100 lenyűgöző illuzionista mutatvánnyal ideális ajándék lehet gyermeked számára! Megtanulhatja a legszuperebb kártyatrükköket, tollat tüntethet el, jégbe fagyaszthat legyet, sőt még az elmétekben is olvashat!

Olvasd el a témában készült blogcikket: A legjobb bűvészkészletek gyerekeknek

marvins-magic-fejlesztem

 

Nézz szét a Kensho társasjátékok között és vigyél haza egyet. TERMÉKEK

 

Ez is érdekelhet

Harry Potter – Tudtad-e?

Nagy játékkönyv – A sárkányok kincse, 8 társasjáték

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ünnepre hangolódás | Illatok, fények és emlékek

Egy mókuskerék az életünk. Egész évben rohanunk. A munkahelyre, az oviba, bevásárolni. Folytonosan hajszoljuk önmagunkat. Mindig új célokat kitűzve szeretnénk […]

Játékok gyerekeknek | Tippek nem csak a téli szünetre

Bőti Anikó gyógypedagógus pár izgalmas játékot mutat be, amivel nem csak a szórakozás, hanem a fejlődés is garantált. Játékok gyerekenek […]

Hangos könyvek | A gyermekfejlődés varázslatos eszközei

A modern technológia által kínált újabb és hatékonyabb módokon felfedezzük a tudást és szórakozást, a hangmodulos könyvek egyre inkább előtérbe […]

Mesevilág | Egy ovis mesés napirendje

Korán reggel ébredtem, nyitós vagyok, a héten Én fogadom a korán érkező gyerekeket. Egy átlagos nap ez is. Gyorsan összekészülődöm. Már […]

A gyermeki kíváncsiság | 5 tipp, hogy tartsd fent az érdeklődést

A kíváncsiság és az életen át tartó tanulás fejlesztése gyermekeinkben nem csak az iskolai teljesítményüket javítja, hanem hosszú távon is […]

Rugalmasság fejlesztése gyermekünknél

A modern világ gyors változásokkal és kihívásokkal teli, így elengedhetetlen, hogy gyermekeink rugalmasak legyenek az élet minden területén. A rugalmasság […]

Iskolakezdés | Mire van szüksége az első osztályba induló gyereknek?

Az iskolakezdés izgalmas időszak mind a gyermek, mind a szülők számára. Az első osztály megkezdése igazi mérföldkő, amely új lehetőségekkel és kihívásokkal jár. Gyermekednek szüksége van a megfelelő felkészültségre és eszközökre ahhoz, hogy sikeresen indulhasson el az iskolába vezető úton. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, mire van szüksége az első osztályba, iskolába készülő gyereknek. Nem csak a megfelelő környezet kialakítása meghatározó, hanem az érzelmi támogatás is meghatározó szerepet játszik ebben az időszakban.

Kreatív benti játékok gyerekeknek az esős napokra

Abban bizonyára mindannyian egyetértünk, hogy az esős nyári napok kihívást jelentenek a kisgyerekes szülők számára. Hiszen szeretnénk, hogy az állandóan pörgő gyermekeket számukra megfelelő módon, aktívan kössük le a négy fal között is. És persze… az se hátrány, ha a TV és a váza is egyben megéli a nap végét. Szerencsére a számos olyan tevékenység van, amelyekkel szórakoztató és fejlesztő módon tölthetitek el ezeket az esős órákat. Ebben a cikkben bemutatunk néhány kreatív és játékos beltéri elfoglaltságot, amelyek garantáltan lekötik és örömteli pillanatokat szereznek a kisgyerekeknek és az anyukáknak egyaránt.

Mutat
Elrejt